Skip to content

Kinderopvang de Vrijbuiter heeft twee verticale stamgroepen de Buitenbengels groep en de Flierefluiters groep voor kinderen van 0-3 jaar. En heeft 1 horizontale stamgroep de Veldrakkers voor kinderen van 3-4 jaar.

De gouden momenten die kinderen beleven met ontdekken, en plezier in een uitdagende en natuurlijke buitenruimte op ons agrarisch bedrijf, bieden een unieke bijdrage aan de ontwikkeling van een kind.

Elementen zoals vrijheid, de ruimte, het groen en de dieren op de boerderij. De natuur neemt een belangrijke plaats in bij de opvoeding van het kind. Het is belangrijk dat een kind in contact staat met de wereld om zich heen. Natuurlijke prikkels zoals de zon, wind, warmte en kou sterken het kind. Buiten kan een kind meer, de buitenruimte op onze boerderij is bij uitstek een geschikte omgeving waar het aanvankelijk kleine wereldje van een kind op een heel vanzelfsprekende wijze langzaam kan uitgroeien tot een steeds groter geheel.

Veiligheid en individuele aandacht staan centraal voor onze kinderopvang. Het is voor ons erg belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Wij bereiken dit door kinderen de ruimte te geven zich te ontwikkelen en te ontplooien. Door een duidelijke structuur te bieden met vaste leidsters creëren we een veilige, vertrouwde omgeving.

Kinderopvang ‘De Vrijbuiter” biedt zowel vaste structuur m.b.t. eten, drinken en slapen als de nodige afwisseling. Er is gelegenheid voor vrij spel, liedjes zingen, knutselen of kringspelletjes en nog veel meer mooie dingen. We gaan iedere dag naar buiten om te spelen en te ontdekken in de grote buitenruimte, tevens brengen we een bezoek aan de stal met de koeien en kalfjes.

Kinderopvang “De Vrijbuiter” is 52 weken per jaar geopend van maandag t/m vrijdag van 7.15 uur tot 18.15 uur. Met uitzondering van de erkende zon- en feestdagen. De minimale afname per week voor alle kinderopvang groepen (verticaal en horizontaal) is 2 aaneengesloten dagdelen (=1 hele dag).
Lunch, fruit, drinken, luiers, laarsjes en overalls zijn bij onze kinderopvang bij de prijs inbegrepen. Flesvoeding dient u zelf mee te brengen evenals het flesje waaruit gedronken wordt. Bij allergieën dient u zelf voeding en/of luiers mee te geven

Voor meer informatie kunt u een contactformulier invullen op onze contactpagina.
Klik hier om naar de contactpagina te gaan

IMG_0573