Gerline van Herpen – Capellen
 
Ik ben Gerline van Herpen – Capellen, geboren in 1984 en getrouwd met Tijs. De liefde bracht me van Rotterdam naar Brabant (Den Bosch) totdat we in 2014 een huis kochten nét boven de rivieren in Ammerzoden. In 2015 is onze dochter Ilva geboren en in 2017 volgde dochter Rosa. Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel zette bij De Vrijbuiter, voelde het goed. Het kleinschalige en huiselijke, de ruimte om lekker te spelen en te ontdekken en natuurlijk het contact met de dieren en de natuur. Het bleek een goede keus, de meiden gaan met veel plezier naar De Vrijbuiter en komen vol verhalen over hun avonturen thuis.
Sinds 2018 ben ik lid van de oudercommissie, een mooie manier om actief betrokken te zijn bij de plek waar Ilva en Rosa toch best wat uurtjes in de week doorbrengen. Daarnaast werk ik als marketing & communicatie specialist bij een groot schoonmaakbedrijf in Uden. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker eten en een goed glas wijn in gezelschap van vrienden, een spannend boek of Netflix serie en het ontdekken van nieuwe bestemmingen, ver weg maar zeker ook dicht bij.
Mirjam Keyser
Mirjam Keyser
 
Ik ben Miriam Keyser – van den Ham en ik woon samen met mijn man Koen en ons zoontje Jurre in de mooie Beemstraat in Gameren.
Hier hebben we een oud huisje met schuur kunnen verbouwen tot fijn thuis met een grote tuin waar we genieten van onze huisdiertjes.
Door de vele overeenkomsten, voelden we ons meteen thuis bij de Vrijbuiter.
Jurre speelt bij de Vrijbuiter als ik als leerkracht aan het werk ben in de middenbouw van de Fonkelsteen in Zaltbommel.
Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik heel graag mijn steentje wil bijdragen aan een fijne opvang voor onze kinderen.
Oudercommissie
Martijn Hasper
 
Martijn Hasper, bouwjaar 1978. Samen met Estelle wonen we sinds 2007 in Well en hebben hier ons eigen huis gebouwd. Sinds 2014 zijn we de trotse ouders van onze zoon Victor. Wij waren direct gecharmeerd van de insteek van de Vrijbuiter; veel buiten, veel contact met dieren en een mooi platte organisatie met een no-nonsens insteek en een open omgang. Het enthousiasme waarmee ‘Boer Mathé’ door de kinderen onthaald werd was voor ons echt de ‘kers op de taart’. Dit gunnen wij Victor ten zeerste en een keuze was snel gemaakt. In het dagelijkste leven ben ik engineering project manager bij een grote chocoladefabriek in Veghel, ondertussen zo’n 15 jaar reeds. Via de OC wil ik een bijdrage leveren aan de Vrijbuiter en een schakel zijn naar de ouders. Kernwaarden zijn voor mij wederzijds respect en transparantie. Graag tot ziens.

Groetjes,
Martijn

Jantien Scheurwater
 
info volgt nog
 
Sanne van Horsen
 
Ik ben Sanne van Horssen 29 jaar.
Geboren in Hedel, sinds 6 jaar woon ik samen met mijn man in Ammerzoden. Wij hebben een zoontje Seth van bijna 1.
Ik werk op de sales afdeling van een biologische groothandel en ik heb daarnaast mijn eigen webshop in babykleding en accessoires.
Om meer betrokken te zijn bij de vrijbuiter en lijkt het mij leuk om op deze manier met andere ouders samen te komen en onze ideeën en informatie te bundelen.
 
Leon van Wendel de Joode
 
info volgt nog