Skip to content
5D98B770-5490-4B72-97A8-2905A9E0154D

Anna Kuljanski

Mijn naam is Anna: geboren en getogen op een BIO AUSTRIA – boerderij in het zuiden van Oostenrijk, ben ik erg enthousiast over de visie van De Vrijbuiter. Voor mijn studie verhuisde ik naar Maastricht en naar wat omzwervingen in de randstad kwamen mijn man Leo en ik in de mooie Bommelerwaard wonen. Het stapsgewijs en toekomstbestendig verbouwen (o.a. gasvrij maken) van onze oude stadswoning neemt een belangrijk deel van onze vrije tijd in beslag. Zelf ben ik werkzaam op het snijvlak van programmeren en adviseren in de IT.
Toen ons eerste kindje op komst was hoorden we van vrienden over een kinderopvang op een boerderij. Dit moest natuurlijk worden onderzocht gezien ik ook het opgroeien met het boerderijbedrijf mee wilde geven aan onze kroost. Meteen bij het binnenstappen en het eerste gesprek voelden wij ons helemaal thuis bij Lilian en Mathé. De Vrijbuiter is dé plek waar onze kinderen mens, dier, natuur en hun eigen karakter ontdekken.
Vanaf november 2019 draai ik mee in de oudercommissie en ondersteun daarmee het goede reilen en zeilen van deze geweldige opvang.

Gerline
Gerline
 
Ik ben Gerline, geboren in 1984 en getrouwd met Tijs. De liefde bracht me van Rotterdam naar Brabant (Den Bosch) totdat we in 2014 een huis kochten nét boven de rivieren in Ammerzoden. In 2015 is onze dochter Ilva geboren, in 2017 volgde dochter Rosa en in 2020 zoon Toon. Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel zette bij De Vrijbuiter, voelde het goed. Het kleinschalige en huiselijke, de ruimte om lekker te spelen en te ontdekken en natuurlijk het contact met de dieren en de natuur. Het bleek een goede keus, de meiden gaan met veel plezier naar De Vrijbuiter en komen vol verhalen over hun avonturen thuis.
Sinds 2018 ben ik lid van de oudercommissie, een mooie manier om actief betrokken te zijn bij de plek waar onze kinderen toch best wat uurtjes in de week doorbrengen. Daarnaast werk ik als communicatieadviseur bij het Paleis van Justitie in Den Bosch. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker eten en een goed glas wijn in gezelschap van vrienden, een spannend boek of Netflix serie en het ontdekken van nieuwe bestemmingen, ver weg maar zeker ook dicht bij.
image3
Christa
 
Ik ben Christa en ben getrouwd met Wouter. Samen met ons zoontje Mats (2020) en onze tweeling Imme en Nine (2022) wonen wij in Hedel. Mats gaat op maandag naar de Buitenbengels groep en binnenkort gaan Imme en Nine naar de Flierefluiters groep. Mats heeft hier iedere maandag een geweldige dag. We zijn erg enthousiast over de visie van de Vrijbuiter: het buiten zijn, de dieren en het ontdekken. Het is daarom dat ik graag deel uit wil maken van de oudercommissie. Hopelijk kunnen we de komende tijd gaan werken aan het meer zichtbaar worden en aan het tegemoet komen aan de wensen van ouders.

In onze vrije tijd zijn we graag buiten, maken we wandelingen en bezoeken we regelmatig een speeltuintje. Ook houden we van kamperen, in binnen- en buitenland. Ik hou van een goed boek en een gezellig avondje met vriendinnen.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een leuke basisschool in Altena als leerkracht groep 3-4 en teamleider. Het werken met kinderen geeft me erg veel energie!

Sanne van Horsen
 

Ik ben Sanne van Horssen 29 jaar.

Geboren in Hedel, sinds 6 jaar woon ik samen met mijn man in Ammerzoden. Wij hebben een zoontje Seth van bijna 1.
Ik werk op de sales afdeling van een biologische groothandel en ik heb daarnaast mijn eigen webshop in babykleding en accessoires.
Om meer betrokken te zijn bij de vrijbuiter en lijkt het mij leuk om op deze manier met andere ouders samen te komen en onze ideeën en informatie te bundelen.
 
image5

Linda Blom

Ik ben Linda Blom, geboren in 1996.
Samen met mijn vriend Thomas en dochter Loa (2021) woon ik in Zaltbommel. In juli 2023 verwachten wij ons tweede dochtertje.
Zelf werk ik als jeugdconsulent bij de gemeente. Het is helaas niet altijd zo dat (veilig) opgroeien en samenleven vanzelf gaat. Daarom vind ik het fijn als ik wat kan betekenen voor ouders en jeugdigen om samen tot een oplossing te komen.

Elke maandag gaat Loa met heel veel plezier naar de Vrijbuiter. Het is mooi om te zien hoe de Vrijbuiter aansluit bij elk individueel kind.
Dit is dan ook de motivatie dat ik actief betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen binnen de Vrijbuiter. Om te borgen wat er is en te innoveren waar kan.

Heb je een vraag of wil je iets bespreken, laat het dan vooral weten!

 
 
van mierlo

Esther van Mierlo

Ik ben Esther van Mierlo – van der Linden, geboren in Weert (1990), gestudeerd in Maastricht en getrouwd met Dave. Na onze studiezijn we in 2015 in Brabant komen wonen en vanaf 2017 in ons fijne huis in Den Bosch, net onder de maas bij de Hedelse brug. Wij zijn graag buiten om te wielrennen, mountainbiken, hardlopen of wandelen. Wij waren vanaf de eerste ontmoeting met de Vrijbuiter meteen heel enthousiast. Het is fantastisch opgezet en de visie van de Vrijbuiter sluit helemaal aan bij wat we zelf belangrijk vinden. In januari 2021 is onze zoon Guus geboren en hij gaat met veel plezier 3 dagen naar de Flierefluiters als ik aan het werk ben als huisarts in de regio, in verschillende praktijken. Ik ben tijdens mijn opleidingen ook altijd actief geweest in verschillende commissies en hoop nu bij de oudercommissie ook een steentje te kunnen bijdragen aan de toekomst van de Vrijbuiter en onze kinderen.

Anne

Anne-Maartje Boeijenga

Ik ben Anne-Maartje Boeijenga, geboren in 1986 in Ammerzoden.
Met mijn partner Raymond woon ik, na een aantal jaartjes in Den Bosch, sinds 2016 weer terug in Ammerzoden.
In 2017 is ons zoontje Jidde geboren. Ik werk bij de Juridische Hogeschool in Den Bosch en Tilburg op het onderwijsbureau.
Onze vakanties brengen we het liefst actief en in de natuur door.
De Vrijbuiter is voor ons een hele fijne en bijzondere plek waar ons zoontje kan spelen en ontdekken in de natuur en met de dieren.
Het is fijn om via de Oudercommissie mijn steentje bij te kunnen dragen.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag!

Groet,
Anne-Maartje

Oudercommissie

Lindy Consemulder

Ik ben Lindy en woon samen met Daan sinds 5 jaar in Zaltbommel.
Wij hebben twee zoontjes Sem (1,5) en Finn (2,5) die met veel enthousiasme op de dinsdag en donderdag naar de vrijbuiter gaan.
We zien de kinderen groeien door de visie van de Vrijbuiter en dat is ook een van de redenen dat ik graag deel uit wil maken van de oudercommissie.

Zelf ben ik accountmanager in de onderwijssector waarbij ik dagelijks door de regio Brabant, Limburg en Zeeland rijdt om met scholen en kinderopvang organisaties in gesprek te gaan over professionalisering.
Buiten mijn werk om ben ik graag te vinden in de Crossfit Box of het zwembad.
We hebben ook een lieve hond, waar we graag een wandeling mee maken langs de waal.

Mocht je een vraag hebben of zin hebben in een gezellig praatje, dan tik me vooral eventjes aan!