Skip to content
5D98B770-5490-4B72-97A8-2905A9E0154D

Anna Kuljanski

Mijn naam is Anna: geboren en getogen op een BIO AUSTRIA – boerderij in het zuiden van Oostenrijk, ben ik erg enthousiast over de visie van De Vrijbuiter. Voor mijn studie verhuisde ik naar Maastricht en naar wat omzwervingen in de randstad kwamen mijn man Leo en ik in de mooie Bommelerwaard wonen. Het stapsgewijs en toekomstbestendig verbouwen (o.a. gasvrij maken) van onze oude stadswoning neemt een belangrijk deel van onze vrije tijd in beslag. Zelf ben ik werkzaam op het snijvlak van programmeren en adviseren in de IT.
Toen ons eerste kindje op komst was hoorden we van vrienden over een kinderopvang op een boerderij. Dit moest natuurlijk worden onderzocht gezien ik ook het opgroeien met het boerderijbedrijf mee wilde geven aan onze kroost. Meteen bij het binnenstappen en het eerste gesprek voelden wij ons helemaal thuis bij Lilian en Mathé. De Vrijbuiter is dé plek waar onze kinderen mens, dier, natuur en hun eigen karakter ontdekken.
Vanaf november 2019 draai ik mee in de oudercommissie en ondersteun daarmee het goede reilen en zeilen van deze geweldige opvang.

Gerline
Gerline van Herpen – Capellen
 
Ik ben Gerline van Herpen – Capellen, geboren in 1984 en getrouwd met Tijs. De liefde bracht me van Rotterdam naar Brabant (Den Bosch) totdat we in 2014 een huis kochten nét boven de rivieren in Ammerzoden. In 2015 is onze dochter Ilva geboren en in 2017 volgde dochter Rosa. Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel zette bij De Vrijbuiter, voelde het goed. Het kleinschalige en huiselijke, de ruimte om lekker te spelen en te ontdekken en natuurlijk het contact met de dieren en de natuur. Het bleek een goede keus, de meiden gaan met veel plezier naar De Vrijbuiter en komen vol verhalen over hun avonturen thuis.
Sinds 2018 ben ik lid van de oudercommissie, een mooie manier om actief betrokken te zijn bij de plek waar Ilva en Rosa toch best wat uurtjes in de week doorbrengen. Daarnaast werk ik als marketing & communicatie specialist bij een groot schoonmaakbedrijf in Uden. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker eten en een goed glas wijn in gezelschap van vrienden, een spannend boek of Netflix serie en het ontdekken van nieuwe bestemmingen, ver weg maar zeker ook dicht bij.
Mirjam Keyser
Mirjam Keyser
 
Ik ben Miriam Keyser – van den Ham en ik woon samen met mijn man Koen en ons zoontje Jurre in de mooie Beemstraat in Gameren.
Hier hebben we een oud huisje met schuur kunnen verbouwen tot fijn thuis met een grote tuin waar we genieten van onze huisdiertjes.
Door de vele overeenkomsten, voelden we ons meteen thuis bij de Vrijbuiter.
Jurre speelt bij de Vrijbuiter als ik als leerkracht aan het werk ben in de middenbouw van de Fonkelsteen in Zaltbommel.
Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik heel graag mijn steentje wil bijdragen aan een fijne opvang voor onze kinderen.
Jantien
Jantien Scheurwater
 
Mijn naam is Jantien Scheurwater. Ik ben in 1984 geboren te Rossum. sameet mijn partner Daniël woon ik sinds 2005 in Zaltbommel. In 2015 werden we trotse ouders van onze dochter Saar. 3 jaar later in 2018, mochten we ook onze zoon Milan verwelkomen. Ik werk vanaf het behalen van mijn Pabo-diploma met veel plezier op een dorpsschool in Waardenburg. Daar geniet ik van de pre-pubers in groep 7/8. Naast het lesgeven ben ik ook adjunct-directeur. Toen wij in contact kwamen met Lilian en hun concept van de opvang waren wij meteen verkocht. Wij konden vroeger veel naar buiten en hadden alle ruimte om te ontdekken. Dit willen wij onze kinderen ook meegeven. De Vrijbuiter is precies wat wij zoeken in een opvang. Genieten van het buitenleven, in een veilige omgeving ontdekken en vooral jezelf kunnen zijn. Omdat ik veel interesse heb in de ontwikkeling van kinderen en de organisatie, heb ik mij aangemeld bij de oudercommissie van De Vrijbuiter. Het is fijn om met Lilian, Mathé en andere ouders mee te denken om deze bijzondere plek zo bijzonder te laten blijven.
 
Sanne van Horsen
 
Ik ben Sanne van Horssen 29 jaar.
Geboren in Hedel, sinds 6 jaar woon ik samen met mijn man in Ammerzoden. Wij hebben een zoontje Seth van bijna 1.
Ik werk op de sales afdeling van een biologische groothandel en ik heb daarnaast mijn eigen webshop in babykleding en accessoires.
Om meer betrokken te zijn bij de vrijbuiter en lijkt het mij leuk om op deze manier met andere ouders samen te komen en onze ideeën en informatie te bundelen.
 
image
Joyce van der Velden

Joyce van der Velden-Hooijmans (1992). Getrouwd met Koen en samen hebben wij een zoontje Finn (2017) en één tweeling Nikkie & Evi (2019), die dinsdag en donderdag op de buitenbengels groep komen. Zelf ben ik erg enthousiast over de visie van de vrijbuiter en wil daarom graag een steentje bijdragen in de Oudercommissie. Verder werk ik als secretaresse bij het Verwey-Jonker Instituut in Utrecht. Het Verwey-Jonker Instituut doet onafhankelijk onderzoek naar actuele maatschappelijke vraagstukken. Ook ben ik vrijwilliger van de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM).