Skip to content
Oudercommissie

Anna Kuljanski

Mijn naam is Anna: geboren en getogen op een BIO AUSTRIA – boerderij in het zuiden van Oostenrijk, ben ik erg enthousiast over de visie van De Vrijbuiter. Voor mijn studie verhuisde ik naar Maastricht en naar wat omzwervingen in de randstad kwamen mijn man Leo en ik in de mooie Bommelerwaard wonen. Het stapsgewijs en toekomstbestendig verbouwen (o.a. gasvrij maken) van onze oude stadswoning neemt een belangrijk deel van onze vrije tijd in beslag. Zelf ben ik werkzaam op het snijvlak van programmeren en adviseren in de IT.
Toen ons eerste kindje op komst was hoorden we van vrienden over een kinderopvang op een boerderij. Dit moest natuurlijk worden onderzocht gezien ik ook het opgroeien met het boerderijbedrijf mee wilde geven aan onze kroost. Meteen bij het binnenstappen en het eerste gesprek voelden wij ons helemaal thuis bij Lilian en Mathé. De Vrijbuiter is dé plek waar onze kinderen mens, dier, natuur en hun eigen karakter ontdekken.
Vanaf november 2019 draai ik mee in de oudercommissie en ondersteun daarmee het goede reilen en zeilen van deze geweldige opvang.

Oudercommissie
Gerline van Herpen – Capellen
 
Ik ben Gerline van Herpen – Capellen, geboren in 1984 en getrouwd met Tijs. De liefde bracht me van Rotterdam naar Brabant (Den Bosch) totdat we in 2014 een huis kochten nét boven de rivieren in Ammerzoden. In 2015 is onze dochter Ilva geboren en in 2017 volgde dochter Rosa. Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel zette bij De Vrijbuiter, voelde het goed. Het kleinschalige en huiselijke, de ruimte om lekker te spelen en te ontdekken en natuurlijk het contact met de dieren en de natuur. Het bleek een goede keus, de meiden gaan met veel plezier naar De Vrijbuiter en komen vol verhalen over hun avonturen thuis.
Sinds 2018 ben ik lid van de oudercommissie, een mooie manier om actief betrokken te zijn bij de plek waar Ilva en Rosa toch best wat uurtjes in de week doorbrengen. Daarnaast werk ik als marketing & communicatie specialist bij een groot schoonmaakbedrijf in Uden. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker eten en een goed glas wijn in gezelschap van vrienden, een spannend boek of Netflix serie en het ontdekken van nieuwe bestemmingen, ver weg maar zeker ook dicht bij.
Oudercommissie
Mirjam Keyser
 
Ik ben Miriam Keyser – van den Ham en ik woon samen met mijn man Koen en ons zoontje Jurre in de mooie Beemstraat in Gameren.
Hier hebben we een oud huisje met schuur kunnen verbouwen tot fijn thuis met een grote tuin waar we genieten van onze huisdiertjes.
Door de vele overeenkomsten, voelden we ons meteen thuis bij de Vrijbuiter.
Jurre speelt bij de Vrijbuiter als ik als leerkracht aan het werk ben in de middenbouw van de Fonkelsteen in Zaltbommel.
Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik heel graag mijn steentje wil bijdragen aan een fijne opvang voor onze kinderen.
Sanne van Horsen
 

Ik ben Sanne van Horssen 29 jaar.

Geboren in Hedel, sinds 6 jaar woon ik samen met mijn man in Ammerzoden. Wij hebben een zoontje Seth van bijna 1.
Ik werk op de sales afdeling van een biologische groothandel en ik heb daarnaast mijn eigen webshop in babykleding en accessoires.
Om meer betrokken te zijn bij de vrijbuiter en lijkt het mij leuk om op deze manier met andere ouders samen te komen en onze ideeën en informatie te bundelen.
 
Oudercommissie
Joyce van der Velden

Joyce van der Velden-Hooijmans (1992). Getrouwd met Koen en samen hebben wij een zoontje Finn (2017) en één tweeling Nikkie & Evi (2019), die dinsdag en donderdag op de buitenbengels groep komen. Zelf ben ik erg enthousiast over de visie van de vrijbuiter en wil daarom graag een steentje bijdragen in de Oudercommissie. Verder werk ik als secretaresse bij het Verwey-Jonker Instituut in Utrecht. Het Verwey-Jonker Instituut doet onafhankelijk onderzoek naar actuele maatschappelijke vraagstukken. Ook ben ik vrijwilliger van de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM).

 
 
Oudercommissie

Esther van Mierlo

Ik ben Esther van Mierlo – van der Linden, geboren in Weert (1990), gestudeerd in Maastricht en getrouwd met Dave. Na onze studiezijn we in 2015 in Brabant komen wonen en vanaf 2017 in ons fijne huis in Den Bosch, net onder de maas bij de Hedelse brug. Wij zijn graag buiten om te wielrennen, mountainbiken, hardlopen of wandelen. Wij waren vanaf de eerste ontmoeting met de Vrijbuiter meteen heel enthousiast. Het is fantastisch opgezet en de visie van de Vrijbuiter sluit helemaal aan bij wat we zelf belangrijk vinden. In januari 2021 is onze zoon Guus geboren en hij gaat met veel plezier 3 dagen naar de Flierefluiters als ik aan het werk ben als huisarts in de regio, in verschillende praktijken. Ik ben tijdens mijn opleidingen ook altijd actief geweest in verschillende commissies en hoop nu bij de oudercommissie ook een steentje te kunnen bijdragen aan de toekomst van de Vrijbuiter en onze kinderen.

Oudercommissie

Anne-Maartje Boeijenga

Ik ben Anne-Maartje Boeijenga, geboren in 1986 in Ammerzoden.
Met mijn partner Raymond woon ik, na een aantal jaartjes in Den Bosch, sinds 2016 weer terug in Ammerzoden.
In 2017 is ons zoontje Jidde geboren. Ik werk bij de Juridische Hogeschool in Den Bosch en Tilburg op het onderwijsbureau.
Onze vakanties brengen we het liefst actief en in de natuur door.
De Vrijbuiter is voor ons een hele fijne en bijzondere plek waar ons zoontje kan spelen en ontdekken in de natuur en met de dieren.
Het is fijn om via de Oudercommissie mijn steentje bij te kunnen dragen.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag!

Groet,
Anne-Maartje