Gerline van Herpen – Capellen
 
Ik ben Gerline van Herpen – Capellen, geboren in 1984 en getrouwd met Tijs. De liefde bracht me van Rotterdam naar Brabant (Den Bosch) totdat we in 2014 een huis kochten nét boven de rivieren in Ammerzoden. In 2015 is onze dochter Ilva geboren en in 2017 volgde dochter Rosa. Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel zette bij De Vrijbuiter, voelde het goed. Het kleinschalige en huiselijke, de ruimte om lekker te spelen en te ontdekken en natuurlijk het contact met de dieren en de natuur. Het bleek een goede keus, de meiden gaan met veel plezier naar De Vrijbuiter en komen vol verhalen over hun avonturen thuis.
Sinds 2018 ben ik lid van de oudercommissie, een mooie manier om actief betrokken te zijn bij de plek waar Ilva en Rosa toch best wat uurtjes in de week doorbrengen. Daarnaast werk ik als marketing & communicatie specialist bij een groot schoonmaakbedrijf in Uden. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker eten en een goed glas wijn in gezelschap van vrienden, een spannend boek of Netflix serie en het ontdekken van nieuwe bestemmingen, ver weg maar zeker ook dicht bij.
Oudercommissie
Danielle van der Wiele
 
Mijn naam is Danielle van der Wiele, 38 jaar oud en mama van Eli (ruim 2,5 jr) en Beau (ruim 6mnd). Sinds de zomer van 2012 woonachtig in Kerkwijk na een lange periode van hartje centrum Utrecht. Terecht gekomen in een oase van rust waarvan we met volle teugen genieten. Samen met Wouter rij ik motor (waaraan we ook nogal eens klussen), fietsen we heerlijk met de kindjes in de omgeving en onderhouden we ons eigen nestje zowel binnen als buiten in de Bommelerwaard. In het echte leven ben ik adviseur bij de Vakcollege Groep, een maatschappelijk gedreven onderwijsorganisatie die praktisch talent stimuleert binnen de wereld van het VMBO & MBO en dan met name op het gebied van Techniek & Zorg. Een hecktische baan waarbij ik veel onderweg ben, vandaar dat ik graag de kindjes naar de Vrijbuiter breng om daar al het plezier te beleven wat ze zo gegund is! Omdat ik van nature altijd geinteresseerd ben in zowel de mens als de organisatie, besloot ik gehoor te geven aan de oproep om lid te worden van de oudercommissie, en zo geschiedde. Leuk om op deze manier samen met andere ouders en Lilian & Mathé, mede vorm te geven aan het bieden van de juiste plek voor onze kleine mensjes!
Oudercommissie
Martijn Hasper
 
Martijn Hasper, bouwjaar 1978. Samen met Estelle wonen we sinds 2007 in Well en hebben hier ons eigen huis gebouwd. Sinds 2014 zijn we de trotse ouders van onze zoon Victor. Wij waren direct gecharmeerd van de insteek van de Vrijbuiter; veel buiten, veel contact met dieren en een mooi platte organisatie met een no-nonsens insteek en een open omgang. Het enthousiasme waarmee ‘Boer Mathé’ door de kinderen onthaald werd was voor ons echt de ‘kers op de taart’. Dit gunnen wij Victor ten zeerste en een keuze was snel gemaakt. In het dagelijkste leven ben ik engineering project manager bij een grote chocoladefabriek in Veghel, ondertussen zo’n 15 jaar reeds. Via de OC wil ik een bijdrage leveren aan de Vrijbuiter en een schakel zijn naar de ouders. Kernwaarden zijn voor mij wederzijds respect en transparantie. Graag tot ziens.

Groetjes,
Martijn

Jantien Scheurwater
 
info volgt nog
 
Linda Goesten
 
info volgt nog
 
Leon van Wendel de Joode
 
info volgt nog